Termeni si Conditii

Dispozitii generale:

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.beauty-crush.ro Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea de catre tine a prezentilor termeni şi conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio notificare prealabila. Prin detinerea unui cont pe site-ul nostru, respectiv navigarea pe www.beauty-crush.ro inseamna ca esti de acord si accepti ca, fara nicio notificare prealabila sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site.

PRODUSELE

Produsele noastre sunt produse noi, ambalate de Mangata Premium Wear, iar in momentul procesarii comenzii se emite facture fiscala conform legislatiei in vigoare. Acestea vor fi livrate in limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile in cazul in care produsele dorite nu se mai regasesc în oferta prezentata de www.beauty-crush.ro. Imaginile publicate pe site reprezinta fotografii ale produselor reale si au rolul de exemplificare. Imaginile nu pot reda toate caracteristicile articolului real, din acest motiv produsele livrate pot diferi de imaginile existente pe site (mici diferente privitoare la culoare sau aspect). Imaginile publicate pe site sunt imagini reale realizate de catre Beauty Crush. De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia în vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. De asemenea, pot interveni erori de 2-3 cm in masurile articolelor prezentate si afisate pe site. Daca doresti informatii suplimentare legate de produsul doriti te rugam sa ne contactezi telefonic, pe e-mail sau pe wapp. Preturile produselor includ Taxa pe valoare adăugată (TVA) si nu includ taxele de livrare.

PLASAREA COMENZII

Comenzile pot fi plasate telefonic, prin email, whatsapp sau utilizand cosul de cumparaturi virtual prezent in cadrul site-ului Beauty Crush.
Pentru comenzi telefonice se va suna la numărul de telefon 0746.605.472, urmand ca un consultant Beauty Crush sa preia comanda. Comenzile telefonice pot fi plasate de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00-17:00.

Pentru comenzi transmise prin email poate fi utilizată adresa de e-mail: contact@beauty-crush.ro. Comenzile prin email vor contine specificatii exacte despre produs (nume, cantitate, marimi) si date referitoare la livrare (nume, adresa de livrare, numar de telefon).
Comenzile pot fi plasate si prin intermediul cosului de cumparaturi. Dupa alegerea produsului si a marimii corespunzatoare se realizeaza adaugarea in cos, iar pentru finalizarea comenzii vor fi completate integral campurile formularului de comanda cu date exacte si corecte.

LIVRAREA

ROMANIA
Pe teritoriul României, livrarea se face in orice localitate in 24-48 de ore lucratoare. Termenul de livrare este socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Taxa de livrare la adresa dorita este de 20 lei, prin firmele de curierat cu care Beauty Crush are contracte.

Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. Livrarea Standard oferita de noi este cu ridicarea din Sediul Cargus Constanta si este gratuita.

Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descrierea produsului, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate.

Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu avem produsul dorit pe stoc, ne rezervam dreptul de a nu nu onora comanda.

In cazul in care, din diverse motive, avem suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, ne rezervam dreptul de a expedia comanda doar cu plata in avans. Nu se expediaza cu plata Ramburs la adrese sau catre persoane care au refuzat in trecut un colet.

In cazul in care optezi pentru zile preferentiale de livrare, te rugam sa le mentionezi la rubrica observatii inaintea finalizarii comenzii. Respectarea cerintelor suplimentare se va face în functie de disponibilitatea şi programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil.

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

EXTERN
Livrarea INTERNATIONALA se face in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana in 5-7 zile lucratoare de la expedierea comenzii. Comenzile se expediaza prin curier rapid. Lista tarilor si timpilor o gasiti la pagina Livrare Internationala.

Drepturi de autor:

Imaginile, continutul, descrierile si denumirile sunt proprietatea Beauty Crush. Reproducerea, vanzarea, descarcarea, modificarea sau preluarea lor in scop comercial este strict interzisa.

Conciliere interna gratuita:

In cazul in care exista probleme referitoare la o comanda, puteti beneficia de o conciliere interna gratuita. Va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@beauty-crush.ro iar noi vom face tot posibilul sa va solutionam cererea in maxim 48 de ore.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

ROMANIA
Modalitatile prin care poti achita produsele noastre sunt: Ramburs – comanda se plateste la curier cand preiei coletul, Card – plata securizata cu cardul direct pe site-ul nostru, Transfer bancar – transferi anticipat echivalentul in bani al comenzii tale in contul nostru: RO35BTRL01401202F83733XX deschis la Banca Transilvania – Constanta. Poti face acest lucru prin online banking sau deplasare la agentia bancara. In aceasta situatie comenzile vor fi expediate dupa ce am primit confirmarea faptului ca banii au fost virati in cont.

EXTERN
Pentru comenzile externe variantele de plata sunt: Card – plata securizata cu cardul direct pe site-ul nostru, Transfer bancar – transferi anticipat echivalentul in bani al comenzii tale in contul nostru: RO35BTRL01401202F83733XX deschis la Banca Transilvania – Constanta. Poti face acest lucru prin online banking sau deplasare la agentia bancara. In aceasta situatie comenzile vor fi expediate dupa ce am primit confirmarea faptului ca banii au fost virati in cont.

RETURNAREA PRODUSELOR

Termenul maxim in care pot fi returnate sau inlocuite produsele comandate este de 14 zile calendaristice, din momentul primirii coletului(Conform OUG 34/2014).

Cum calculezi perioada de retur?

– Cele 14 zile de retur (calendaristice) se calculeaza incepand cu ziua in care tu sau o persoana pe care tu ai desemnat-o sa primeasca coletul a intrat in posesia produsului

Te rugam sa ne comunici intentia de a-ti fi inlocuite produsele sau de a-ti primi banii inapoi, telefonic la 0746.605.472, whatsapp(pe acelasi numar de tefon) sau prin email la contact@beauty-crush.ro, apoi sa ne trimiti produsul ca acesta sa ajunga la sediul firmei nostre in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care tu ai primit coletul.

Împachetati produsele, de preferat în ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, vă rugăm să le ambalați într-un mod asemănător, pentru a vă asigura că acestea nu sunt deteriorate în timpul transportului.

Nu se vor primi colete cu plata expeditiei la destinatar sau colete care au termenul de 14 zile calendaristice depasit.

COSTUL de returnare al produselor este suportat integral de catre client!

 • Produsul trebuie returnat in maxim 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia acestuia;
 • Produsul trebuie returnat in aceeasi stare cum au fost trimis;
 • Produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare, spalare, mirosuri;
 • Fiecare produs returnat trebuie sa contina etichetele, documentele impreuna cu care a fost trimis precum si sigiliul intact;
 • Produsele care nu intrunesc conditiile mentionate nu vor fi acceptate pentru retur;
 • Conform Ordonantei 34/2014, art.16, lit.e), costumele de baie, lenjeria intima, dresurile sunt articole care nu se pot returna/schimba, din motive de igiena!
 • Nu se accepta colete returnate prin Posta Romana, în oficiul poștal;
 • Contravaloarea produselor returnate va fi transferata in contul bancar specificat de utilizator in maximum 14 zile lucratoare.
 • Dacă produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a nu vă returna contravaloarea produselor, urmând să vă retrimitem coletul cu plata expediției la DESTINATAR.
 • Cu cat produsele ajung mai repede in depozitul nostru cu atat va trimitem mai repede banii inapoi.

SCHIMB DE PRODUSE

 • Produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil si sub rezerva ca acesta sa indeplineasca conditiile de retur.
 • Astfel, produsele returnate vor fi acceptate doar cu eticheta intacta, fara semne ca ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, diverse pete).
 • Odata ce am verificat produsul, in limita stocului disponibil iti trimitem o alta marime sau alt produs la schimb. După ce ai plasat cererea de schimb mai trebuie doar să ai puțină răbdare până ajunge curierul cu produsele la tine.
 • În momentul în care curierul îți va livra produsele noi pe care le-ai vrut la schimb, tu trebuie să-i returnezi produsele comandate inițial și să achiți diferența de cost dintre produse (dacă este cazul) și 20 lei curierul.

FORMULARUL DE RETUR

Formularul de Retur se poate accesa la acest link. Descarcati si completati acest formular si pune-ti-l in colet impreuna cu produsul returnat.

Adresa expediere retur:

Str. Poet Andrei Muresanu, Nr. 69 Constanta

Telefon: 0746.605.472

Atenție!

Produsul Trebuie Expediat la adresa noastra printr-un curier agreat de dumneavoastra!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate, daca, in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.

GARANȚIA PRODUSELOR

Pentru pastrarea garantiei este foarte important de respectat instructiunile de folosire, ingrijire si curatare a produsului dumneavoastra, instructiuni ce se gasesc pe eticheta din interior. Aceste instructiuni sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatoriu sa le consultati.

Totodata tinand cont de drepturile consumatorilor prevazute de Legea nr. 449/2003, www.mangata.ro ofera garantia legala de conformitate pentru produsele comercializate.

Prin bifarea casutei ,,Aboneaza-te la newsletter” din formularul pentru crearea contului pe site iti exprimi acordul fata de folosirea de catre Beauty Crush a adresei tale de e-mail pentru trimiterea materialelor publicitare.

S.C. Max Advertising S.R.L.
J13/2442/2007
RO22141728
Str. Poet Andrei Muresanu Nr. 69 Constanta
A.N.S.P.D.C.P: 0017274